Veniturile totale eBay din primul trimestru al anului s-au ridicat la 1,77 miliarde de dolari, cu 27% mai mult decat cele 1,39 miliarde de dolari obtinute in intervalul similar din 2006.

Potrivit reprezentantilor celui mai mare site online de licitatii, principalele piete care au alimentat aceasta crestere sunt cele din afara SUA, mai exact Marea Britanie, Italia si Franta, numarul total al membrilor eBay ajungand la 233 milioane. Divizia de plati electronice a eBay, PayPal, a contribuit si ea la rezultatele peste asteptari inregistrate in primul trimestru al anului.

Planurile eBay de a lansa un sistem de licitatie pentru cumpararea si vanzarea de publicitate TV au ajuns intr-un impas saptamana trecuta dupa ce asociatia internationala care include majoritatea retelelor de cablu (Cabletelevision Advertising Bureau - CAB) a anuntat ca nu va participa la licitatiile sistemului dezvoltat de eBay. CAB a motivat ca sistemul realizat de eBay si sustinut de mai multi clienti de publicitate, printre care Microsoft si Toyota, are o serie de probleme tehnice.