Endava anunță că a trecut de pragul de 10.000 de angajați la nivel global, împărțiți în locații close-to-client în Europa de Vest, Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, Australia și Singapore, precum și în locații de livrare de tip nearshore în Europa Centrală și America de Sud.

Cei 10.000 de angajați sunt distribuiți în echipe multidisciplinare la nivel global, formate din ingineri cu diferite specializări și grade de senioritate.

Compania britanică de software a ajuns anul acesta la 10 centre de livrare în România, prin deschiderea noilor locații în Craiova, Sibiu și Suceava, luna trecută. Noile centre de livrare se adaugă celor aflate în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești, pe care compania le opera deja în România.

În acest moment, peste 5.000 dintre angajații companiei sunt localizați în regiunea Europa Centrală (Bulgaria, Moldova, România) și lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Fiind una dintre cele mai mari companii de software de pe piața locală și în topul celor mai doriți angajatori, Endava este în proces continuu de extindere a echipei.

„Istoric vorbind, România a fost mereu o piață esențială pentru dezvoltarea noastră, deoarece aici avem ingineri de software extrem de talentați, arhitecți și consultanți de business precum și una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. Anul acesta am decis să ne extindem serviciile oferite, am trecut la sistemul de muncă hibrid care ne-a oferit și la nivel de companie mai multă flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară și creșterea capabilităților operaționale în orașele unde eram deja prezenți. Suntem în acest moment prezenți în 10 orașe din țară și evaluăm extinderea în alte câteva”, a declarat Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava.

Creșterea viitoare a companiei se bazează pe cultura organizațională, valorile și obiectivul ei de bază. Aceste elemente au susținut dezvoltarea continuă și au influențat menținerea unui procent al plecărilor din companie, la jumătate față de valoarea medie la care se situează acest indicator pe piața de profil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri