Noi informații privind seria de smartphone-uri a Samsung, Galaxy S22, au apărut în mediul online și arată design-ul pe care ar urma să-l aibă dispozitivele, oferind de asemenea și câteva detalii cu privire la specificații.

Video-ul cu informațiile legate de smartphone-urile din seria Samsung Galaxy S22, ce urmează a fi lansată de către compania sud-coreeană, a fost publicat pe platforma Unbox Therapy. Acesta a fost scos scos între timp, însă nu înainte de a fi preluat de alte canale de youtube.

Aceasta nu este prima scurgere de informații cu privire la modelele din seria Galaxy S22 pe care Samsung urmează să o lanseze, un alt video fiind postat de către contul OnLeaks pe Twitter la jumătatea lunii trecute.

Cele trei modele care pot fi văzute în video sunt considerate a fi versiunile S22Plus, S22 Ultra și cea standard. S22 și S22 Plus au aparent un design similar cu dispozitivele din seria S21, cu camerele video plasate în spatele smartphone-ului pe partea stângă. Ambele sunt echipate cu un set de trei camere, conform The Verge.

O altă scurgere recentă de informații sugerează că modelul standard S22 va avea un ecran de 6.1 inch mai compact decât modelul precedent. Alte informații apărute vorbesc despre un Samsung Galaxy S22 Ultra cu 5 lentile amplasate pe spatele telefonului în partea stângă, un slot pentru S-Pen și o versiune ce ar avea 1 TB spațiu de stocare, dar și un ecran de 6.55 inch.

Sursa foto: Printscreen OnLeaks / Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri