Net-Com si Gecad Net au incheiat un parteneriat pentru lansarea pe piata romaneasca a unei solutii integrate de comunicatii adresate firmelor medii si mari, au anuntat cele doua companii.

Solutia propusa de cele doua companii este compusa dintr-un server si software care integreaza intr-o singura platforma comunicatii fixe, mobile, e-mail si de mesagerie instantanee. in cadrul parteneriatului, Net-Com furnizeaza echipamentele hardware, bazate pe platforma Communication Server 1000 de la Nortel, iar Gecad Net software-ul de mesagerie si CRM (Customer Relationship Management), bazate pe suita de aplicatii Microsoft Live Communication Server.

"Parteneriatul dintre Net-Com si Gecad Net pune la dispozitia companiilor romanesti solutii certificate la nivel mondial dar si servicii localizate, potrivite cu cerintele mediului de business autohton, in contextul integrarii in Uniunea Europeana", a declarat directorul general la Gecad Net, Gabriela Mechea.

Net-Com este o companie specializata in furnizarea de echipamente si integrarea de sisteme de telecomunicatii. Solutiile de comunicatii oferite de Net-Com acopera o gama larga de sisteme si tehnologii.

Gecad Net, parte a grupului Gecad, furnizeaza sub brandul Sentinet servicii de securitate IT si solutii integrate atat pentru siguranta informatica a organizatiilor, cat si pentru crearea de infrastructuri informatice performante, indiferent de marimea sau complexitatea lor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Bittnet isi dubleaza profitul si depaseste valoarea de 56 mil. lei
Setari Cookie-uri