Playtika, compania globală de jocuri pentru mobil și centrul său R&D din București, lansează a doua ediție a Java Academy, pe 7 februarie. Academia este un program complex de învățare și dezvoltare, cu durată de 6 săptămâni, pentru studenți și profesioniști aflați la începutul carierei, care vor avea ocazia să intre în lumea dezvoltării jocurilor și să cunoască profesioniști de top din Playtika.

Java Academy este dezvoltată pe baza unui curriculum intens de învățare și dezvoltare creat de Playtika, plecând de la abordarea unică a companiei, „Life needs play”. Cei mai buni studenți și pasionați de programare primesc șansa de a deveni Java Developer, cea mai căutată poziție, cadrul Playtika.

Trainerii sunt profesioniști cu o vastă experiență, atât în ​​domeniu, cât și în zona academică, iar mentorii sunt selectați din echipele Playtika, angajați cu experiență care se vor implica activ în procesul de evaluare a candidaților.

„Această Academie, aflată la a doua ediție, este o oportunitate excelentă pentru juniorii din domeniu de a se specializa, de a aprofunda cunoștințele și de a deveni parte din cea mai cool industrie a momentului”, declară Vladina Șerban, Learning Specialist HR Operations Playtika.

Ideea din spatele acestei Java Academy este de a contribui la creșterea pieței IT&C și de a ajuta la dezvoltarea unei comunități puternice de profesioniști și entuziaști care primesc acces la metodologia și instrumentele necesare pentru a lucra ca Java Developer în Playtika.

Iosif Belciug, unul dintre absolvenții primei ediții a Java Academy, care acum este angajat full-time la Playtika, descrie întreaga experiență astfel: „Java Academy a marcat un important pas înainte în cariera mea de programator. Toate informațiile dobândite în timpul programului de învățare au fost foarte practice și utile, vorbind acum din perspectiva dezvoltatorului backend în limbajul Java. Concepte precum Multithreading, Dependency Injection, Design Patterns au devenit mult mai clare. Am lucrat pentru prima dată cu un framework Spring prin care am dezvoltat aplicații api REST. Programul intens din cadrul academiei a fost o bună pregătire pentru a înțelege modul de lucru al companiei”.

Playtika este un nume important în industria jocurilor pentru mobil, cu peste 35 de milioane de utilizatori activi pe lună. Fondată în 2010, Playtika a fost printre primele companii care au oferit jocuri cu acces gratuit pe rețele sociale și, la scurt timp, pe platformele mobile. Cu sediul central în Herzliya, Israel, și având ca misiune să distreze lumea prin moduri infinite de joacă, Playtika are în prezent 20 de birouri în întreaga lume, inclusiv în Tel-Aviv, Londra, Berlin, Viena, Helsinki, Montreal, Chicago, Las Vegas, Santa Monica, Newport Beach, Sydney, Kiev, București, Minsk, Dnepr, Vinița, Lausanne și Varșovia.

Sursa foto: Playtika

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri