Deutsche Telekom ar putea devansa un grup condus de Providence Equity Partners in licitatia in valoare de 1,6 miliarde euro (2,2 miliarde dolari) pentru afacerea din Olanda a grupului FranceTelecom, au spus miercuri surse avizate, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Compania germana, care vrea sa isi intareasca pozitia detinuta pe piata olandeza competitiva, ar fi depasit companii rivale cum ar fi operatorul gigant de telefonie Vodafone Group si ar fi devenit singurul ofertant pentru cumpararea Orange Netherlands, a spus o sursa, citata de Reuters.

"Batalia se va da intre Deutsche Telekom si Providence", a adaugat sursa avizata, preluata de Reuters. Totusi, o alta sursa din acest domeniu ar fi avertizat ca exista un al treilea jucator care vrea sa participe la licitatie.

Cu o cota de piata de aproximativ 12%, Orange Netherlands este cea mai mica dintre cele patru companii principale de telefonie de pe piata olandeza, aflata intr-un proces de maturizare, dupa KPN, Vodafone si subsidiara T-Mobile a firmei Deutsche Telekom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri