Platforma WAM a lansat de curând ESDT bridge (Elrond Standard Digital Token Bridge), care permite deținătorilor să își transfere tokenii pe rețeaua Elrond. Acest lucru le permite participarea la proiecte DeFi (”Decentralised Finance”) și în curând se vor bucura și de integrarea directă în platforma WAM.

Jucătorii vor putea să câștige tokeni Elrond-WAM pe care îi vor folosi în turnee, să dețină jocuri, avatare, porecle și alte obiecte virtuale, NFT-uri unice care generează venituri pasive pentru proprietarii lor

Mai mult, tokenul va fi lansat și pe Maiar Exchange, care extinde accesibilitatea spre moneda WAM, EGLD, MEX și alte criptomonede.

Despre WAM

https://wam.app/

Platforma românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain, și s-a bucurat de o popularitate deosebită având peste 4,8 milioane de jucători.
WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a castiga premii crypto, sub forma de NFT si WAM token. Utilizatorii au mai multe oportunități pentru a câștiga pe WAM: crearea de jocuri, marketing, închirierea jocurilor și participarea la turnee.

https://t.me/wamapp

Despre Elrond:

Elrond este prima companie românească de blockchain care a reușit să ajungă în top 50 în ceea ce privește capitalizarea de piață la nivel mondial. Rețeaua Elrond este un blockchain public ce a fost creat din start pentru a oferi scalabilitate la nivel înalt, interoperabilitate și randament ridicat.

Pentru a ajunge la aceste performanțe, Elrond a introdus două inovații: abordarea optimă pentru blockchain sharding si o abordare de consensus numită “Secure Proof of Stake”, care elimină ineficiențele de procesare ”Proof of Work”. Astfel Elrond oferă o creștere cu un factor de 1000x al numărului de tranzacții ce pot fi susținute, față de alte blockchainuri.

Maiar este un exchange descentralizat unde proiectele care dezvoltă în rețeaua Elrond pot să își lanseze monedele într-un mod liber, fără aprobarea unui intermediar. Exchange-ul permite schimbul aproape instant și foarte ieftin de tokeni nativi.

Sursa foto: Elrond.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri