Aceasta valoare este in concordanta cu estimarile companiei pentru 2007 si are la baza decizia Flamingo de a-si reorganiza intreaga structura de retail
Flamingo International a inregistrat o cifra de afaceri de 35 milioane euro aferenta primului trimestru al acestui an, in concordanta cu estimarile pe care oficialii companiei le-au facut in cadrul conferintei de presa organizata in luna Martie 2007, ocazie cu care au anuntat rezultatele financiare aferente anului 2006.

Aceasta valoare se inscrie in estimarile companiei de la inceputul anului 2007 si sta la baza viitoarei dezvoltari a grupului Flamingo International. Unul dintre principalii factori care au contribuit la obtinerea acestor rezultate este decizia retailer-ului de a reorganiza reteua de magazine si de a se concentra in special pe unitatile mari, care s-au dovedit a fi mai profitabile.

„Suntem foarte multumti de aceste rezultate, deoarece ele confirma promisiunea pe care ne-am facut-o atat noua cat si clientilor si partenerilor nostri la inceputul anului, aceea a unui nou inceput care sa contribuie la dezvoltarea Grupului Flamingo si care sa-i intareasca pozitia pe piata”, a declarat Jiri Rizek, CEO al Flamingo.

Rezultatele favorabile au fost influentate de strategia adoptata de grup in urma fuziunii Flanco – Flamingo si a revenirii pietei de electronice pe un trend ascendent, dupa scaderea pe care aceasta a inregistrat-o in anul 2006.

„Rezultatele inregistrate ne demonstreaza ca piata isi revine dupa scaderea de anul trecut, iar Flamingo se inscrie in acelasi trend in ceea ce priveste volumul de vanzari,” a adaugat Jiri Rizek.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri