Wizrom a lansat o editie avansata a aplicatiei software de contabilitate WizCount, care include un modul de monitorizare a parametrilor de performanta din cadrul firmelor mici si mijlocii, pentru imbunatatirea activitatilor de management al afacerii.

Noua editie a programului, numita WizCount Vista, include un sistem avansat de analiza de tip "business intelligence". Acesta permite realizarea de rapoarte cu privire la vanzarile, stocurile, veniturile si cheltuielile din cadrul organizatiilor, pe baza carora genereaza analize care ajuta companiile sa prevada tendintele de evolutie a indicatorilor de performanta monitorizati. Acest lucru ajuta la intelegerea factorilor care pot afecta rezultatele companiei.

"Lansarea WizCount Vista stabileste standarde noi in domeniul dezvoltarii de software destinat companiilor mici si mijlocii si reprezinta o oportunitate pentru companiile care doresc sa isi optimizeze activitatea”, a declarat directorul departamentului ISV (Independend Software Vendor) din cadrul Microsoft Romania, Florian Ivan.

Noua editie a programului WizCount este compatibila atat cu sistemele de operare Windows XP Professional si Windows 2000/2003 Server, cat si cu noul sistem de operare Vista. De asemenea, programul este adaptat si actualizat in permanenta in conformitate cu legislatia romana.

Compania Wizrom a incheiat, in 2006, contracte in valoare totala de 7,5 milioane dolari. Reprezentantii Wizrom estimeaza, pentru acest an, o crestere de aproximativ 30% a valorii contractelor incheiate. Programul de compatibilitate WizCount este unul din principalele produse, reprezentand circa 30% din valoarea contractelor.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Veeam: Cautam un nou spatiu in Romania, pentru 250 de oameni