Wizrom a lansat o editie avansata a aplicatiei software de contabilitate WizCount, care include un modul de monitorizare a parametrilor de performanta din cadrul firmelor mici si mijlocii, pentru imbunatatirea activitatilor de management al afacerii.

Noua editie a programului, numita WizCount Vista, include un sistem avansat de analiza de tip "business intelligence". Acesta permite realizarea de rapoarte cu privire la vanzarile, stocurile, veniturile si cheltuielile din cadrul organizatiilor, pe baza carora genereaza analize care ajuta companiile sa prevada tendintele de evolutie a indicatorilor de performanta monitorizati. Acest lucru ajuta la intelegerea factorilor care pot afecta rezultatele companiei.

"Lansarea WizCount Vista stabileste standarde noi in domeniul dezvoltarii de software destinat companiilor mici si mijlocii si reprezinta o oportunitate pentru companiile care doresc sa isi optimizeze activitatea”, a declarat directorul departamentului ISV (Independend Software Vendor) din cadrul Microsoft Romania, Florian Ivan.

Noua editie a programului WizCount este compatibila atat cu sistemele de operare Windows XP Professional si Windows 2000/2003 Server, cat si cu noul sistem de operare Vista. De asemenea, programul este adaptat si actualizat in permanenta in conformitate cu legislatia romana.

Compania Wizrom a incheiat, in 2006, contracte in valoare totala de 7,5 milioane dolari. Reprezentantii Wizrom estimeaza, pentru acest an, o crestere de aproximativ 30% a valorii contractelor incheiate. Programul de compatibilitate WizCount este unul din principalele produse, reprezentand circa 30% din valoarea contractelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri