UPC Romania lanseaza doua pachete de servicii care includ internet de mare viteza, telefonie cu convorbiri gratuite, nelimitat, in reteaua UPC si pana la 600 de minute convorbiri catre alte retele fixe, in fiecare luna.

Pachetul "Familia" care costa 50 lei, fara TVA ofera internet Standard cu 1 Mbps viteza de download si telefonie Plus cu 400 minute incluse lunar pentru convorbiri catre alte retele de telefonie fixa, convorbiri in reteaua UPC gratuite, nelimitat.

Pachetul "Activ", care poate fi achizitionat la pretul de 80 lei, fara TVA, dispune de internet Plus cu 4 Mbps viteza de download si telefonie Ultra cu 600 minute incluse lunar pentru convorbiri catre alte retele de telefonie fixa, convorbiri in reteaua UPC gratuite, nelimitat.

Taxa de instalare la achizitionarea oricarui pachet este gratuita. Prima luna de abonament nu se plateste, iar modemul este oferit gratuit in custodie.

Retelele UPC Romania deservesc, in prezent, peste 1.400.000 clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat in Romania, in 1992, UPC a investit peste 500 milioane USD si a devenit cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global are retele de comunicatii in banda larga in 16 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si chellomedia in Europa.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Digi Communications, venituri mai mari cu 13,3%