Compania eBay a achizitionat o parte din actiunile unuia dintre cele mai populare site-uri de licitatii din Turcia, GittiGidiyor.com si s-a aratat "foarte interesata" de sectorul comertului electronic din Turcia, a anuntat firma americana.

Intentia eBay este de a-si extinde, prin aceasta achizitie, serviciile de comert electronic oferite pe piata turca. "Site-ul GittiGidiyor.com reprezinta un brand valoros in Turcia, informeaza NewsIn. Are o abordare care incurajeaza crearea de comunitati online", a declarat presedintele departamentului care se ocupa de strategia internationala a firmei eBay, Lorrie Norrington. Acesta a mai precizat ca in Turcia exista aproape 17 milioane de utilizatori de internet si ca acestia au o atitudine deschisa fata de comertul electronic.

Compania eBay nu a precizat valoarea tranzactiei, dar a anuntat ca nu detine majoritatea actiunilor GittiGidiyor.com.

eBay este una dintre cele mai importante companii americane de internet. Detine, printre altele, platforma online de licitatie si cumparaturi eBay, reteaua de telefonie prin internet Skype si serviciul de plati si transferuri bancare PayPal. In 2005, compania a inregistrat venituri totale de 4,5 miliarde de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri