Scopul managerilor dintr-o companie este de a îmbunătăți productivitatea și de a crește profitul. La o privire de ansamblu, lucrurile par destul de clare, dar de la stabilirea obiectivelor și până la îndeplinirea acestora, pot apărea mai multe probleme neprevăzute. În calitatea lor de responsabili, managerii se pot ocupa de gestionarea task-urilor, a timpului de lucru, a angajaților, dar și a echipamentelor și în plus, tot în sarcina managerilor pot reveni și activitățile administrative.

Așadar, datorită nenumăratelor sarcini de care sunt responsabili, aceștia pot ajunge să fie copleșiți și să petreacă foarte mult timp la birou. Există o soluție pentru rezolvarea acestor probleme și pentru eficientizarea muncii? Care este acesta?

Digitalizarea companiilor, un pas deosebit de important pentru eficientizarea diferitelor activități

Un lucru deosebit de important atunci când deținem o companie în orice domeniu este să fim realiști și să ținem pasul cu realitatea, altfel rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor. În prezent, observăm că digitalizarea a devenit cu adevărat o necesitate. În ciuda acestui fapt, din păcate încă există companii care consideră că digitalizarea nu este decât o tendință trecătoare și că se va reveni la formatul clasic de lucru, în care nenumărate activități se făceau manual, repetetitiv și ineficient. Este important să cunoști riscurile la care te supui dacă optezi pentru muncă în lipsa digitalizarii: În primul rând, te plasezi într-un dezavantaj competitiv, pierzi relevanță din cadrul pieței în care ești activ, crești costurile de operare și nu în ultimul rând, stopezi creșterea veniturilor. Așadar, fii deschis către noutate și inovație, către digitalizare, pentru a-ți eficientiza și ușura munca, fie că este vorba despre munca la birou sau stilul hibrid care a devenit foarte popular în ultima perioadă.

Soluția ideală este myintranet, acesta fiind un software complex ce poate fi utilizat cu succes, indiferent de industria în care îți desfășori activitatea!

Ce este myintranet?

myintranet este soluția revoluționară pe care o ai la dispoziție pe piața din România și este un software ce poate fi utilizat de toți membrii companiei. Costurile sunt mici și în plus, acest software este ușor de utilizat și nu necesită implementare! Această soluție a fost dezvoltată în anul 2021 de către o echipă de antreprenori români ce au dorit crearea unei platforme inovatoare care să devină un punct de sprijin valoros pentru afaceri.

În ce department poate fi utilizat acest software?

Myintranet poate fi folosit în diferite scopuri: începând de la cel financiar contabil, destinat gestionării documentelor și a plăților, până la vânzări. Având diferite module pe care le ai la dispoziție, softul partajează o bază de date comună și ajută managerul să obțină vizibilitate în timp real asupra performanței companiei, dar și a problemelor manageriale pe care aceasta le confruntă. Astfel, managerul va putea gestiona mai ușor situațiile de criză și va cunoaște exact situația companiei.

Ce oferă myintranet?

Profită de avantajele pe care ți le pune la dispoziție alegerea utilizării unei platforme special create pentru ca afacerea ta să se bucure de o mai bună organizare din toate punctele de vedere:

  • Are o interfață simplă și intuitivă;
  • Nu necesită implementare;
  • Se pot urmări în timp real stadiul sarcinilor, dar și al comenzilor;
  • Pot fi create facturi, oferte, cotații, comenzi de vânzare;
  • Este accesibil de oriunde;
  • Se pot gestiona cheluielile recurente, dar și cele unice;
  • Se poate identifica performanța de vânzări a diferitelor produse, respectiv servicii oferite de compania în care îți desfășori activitatea;
  • Îți oferă posibilitatea exportului unor documente în diferite formate;
  • Îți oferă mementouri pentru plățile restante;
  • Are funcții bune de urmărire a comenzilor, clienții fiind notificați atunci când o comandă a fost finalizată;
  • Optimizează operațiunile zilnice, astfel încât acestea să funcționeze eficient.

Care sunt avantajele pe care le oferă utilizarea myintranet?

Folosind myintranet te vei bucura de avantajele care îți vor transforma afacerea într-una de succes. În primul rând, vei reduce pierderile totale și vei avea posibilitatea acurateței evidenței stocurilor. În plus, te vei bucura de facturare eficientă și de marketing la un click distanță, iar pierderile totale vor fi diminuate.

Te bucuri de eficiență încă din prima zi de utilizare!

Nu te îngrijora în privința utilizării acestui soft, deoarece interfață este simplă și intuitivă! Fiind o soluție complexă și flexibilă, myintranet acoperă cu success peste 95% din fluxul de lucru, indiferent de industrie.

Care sunt etapele pentru asigurarea unei tranziții complete?

Chiar dacă rezultatele pot fi vizibile încă din prima zi, pentru tranziția completă și eficientă de la era clasică spre cea digitală, procesul se desfășoară în 3 etape:

  • “Managerul” este prima etapă a programului și durează aproximativ două săptămâni. În această fază, rezultatele imediate sunt vizibile. Prin popularea rapidă a bazei de date, soft-ul va prelua o parte din sarcini, începând de la ofertare, lansare și urmărire a comenzilor din producție, până la facturare și încasare. În acest fel, directorii și managerii vor profita de timpul câștigat și îl vor putea utiliza pentru alte activități.
  • “Echipa” este cea de-a doua etapă și poate dura tot aproximativ două săptămâni. După cum vă puteți da seama încă din denumirea acestei etape, acum este important ca angajații să înceapă să contribuie cu date. Perioada destinată acestei etape este de aproximativ două săptămâni, asemenea etapei “Managerul”, iar în acest timp angajații de rând vor căpăta noțiuni de utilizare a platformei.
  • “Compania” este etapa în care accentual se pune pe detalii. Dacă până în această etapă întregul personal va fi obișnuit să lucreze cu modulele de bază și să urmărească Fluxul de Lucru, acum lucrurile trec la următorul nivel: utilizarea stocurilor, urmărirea pierderilor, posibilitatea de a crea conturi online clienților, generarea de rapoarte detaliate. Din acest moment, managerul se va putea dedica obiectivelor cu adevărat importante pentru creșterea companiei!

Cum se achiziționează myintranet?

Acest software poate fi achiziționat folosind un model de abonament în icould. Pentru plata anuală există un discount de 20%, iar în luna mai este oferit un discount de 50% la toate abonamentele! Trebuie să știi că ai la dispoziție posibilitatea de a alege între 3 abonamente, acestea bazându-se pe numărul de utilizatori. Primul pachet, starter poate fi utilizat de un singur utilizator. Pachetul Professional poate fi folosit de 2 până la 5 utilizatori, iar pachetul Enterprise poate fi folosit de minimum 6 persoane. Așadar, în funcție de necesitățile companiei tale, alege pachetul ideal, ușurându-ți munca și sporind productivitatea!

Ține cont că nu te supui niciunui risc deoarece fiecare plan din cele pe care îl poți alege pe cel care se potrivește companiei tale, include banii înapoi garantat în caz de nemulțumiri, anulare gratuită in primele 30 zile și acces la toate modulele disponibile, fără perceperea unor taxe suplimentare. În plus, te bucuri de accesul la tutorial video pentru orice facilitate nou introdusă și suport în caz de nevoie!

Așadar, dacă dorești să optezi pentru digitalizarea afacerii tale și optimizarea fluxului de lucru în vederea creșterii productivității, optează pentru myintranet în compania ta! Intră pe site-ul www.myintranet.eu și bucură-te de posibilitatea de a-ți îmbunătăți afacerea!

Sursa foto: MyIntranet.eu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri