Three Arrow Capital, un fond de hedging care se concentrează pe industria criptomonedelor, are 27 iunie ca termen limită pentru plata unor împrumuturi în valoare de peste 670 de milioane de dolari sau va intra în incapacitate de plată.

Intrarea în incapacitate de plată (default) ar urma să aibă efecte asupra întregii piețe de criptomonede, având în vedere că Three Arrow Capital este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante fonduri de acest tip din piața criptomonedelor.

Voyager Digital, un broker de active digitale, a menționat recent că a împrumutat fondul de hedging 15,250 de bitcoin și criptomonede USDC în valoare de 350 de milioane de dolari, reprezentând un împrumut total de 675 de milioane de dolari.

Voyager a setat 24 iunie ca termen limită pentru plata a 25 de milioane de dolari în USDC și întregul împrumut pe 27 iunie. Până la momentul publicării acestei știri, niciuna dintre sumele de mai sus nu au fost plătite, scrie CNBC.com.

Drept urmare, Voyager a precizat că va apela la toate căile de atac disponibile.

Sursa foto: fizkes / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri