Cosmote Romania lanseaza serviciul de date "i-mode" in Romania, prin intermediul caruia clientii pot accesa prin intermediul telefonului mobil, o serie de informatii si aplicatii. Serviciul de date "i-mode", bazat pe o tehnologie japoneza este adus pe piata din Romania exclusiv de Cosmote si ofera acces la o varietate de continut tematic si aplicatii, fiind destinat atat utilizatorilor individuali cat si companiilor. "I-mode" este o marca a companiei NTT DoCoMo din Japonia.

Cosmote asigura in prezent acoperire pentru aproape 95% din populatia Romaniei si peste 82% din teritoriu, in urma unor investitii finalizate in timp record. Numarul clientilor activi ai operatorului de telefonie Cosmote Romania a depasit recent pragul de doua milioane.

Grupul Cosmote, furnizorul de telecomunicatii mobile cu cea mai extinsa prezenta regionala, inregistreaza 12 milioane de clienti in cele cinci tari din Sud-Estul Europei unde are operatiuni si estimeaza ca va atinge un numar de 15 milioane de clienti in regiune in anul 2009, o parte importanta a acestora provenind din Romania.