Miliardarul Elon Musk a reacționat după anunțul reprezentanților Twitter cu privire la faptul că îl vor chema în instanță după ce a renunțat să cumpere platforma socială, scrie CNN.

Elon Musk a distribuit pe contul său de Twitter o memă cu el în patru ipostaze, fiecare cu câte un mesaj alături: „Au spus că nu pot cumpăra Twitter”,”Apoi au spus că nu vor dezvălui informații despre boți”,„Acum ei vor să mă forțeze în instanță să cumpăr Twitter” și ”Acum ei trebuie să dezvăluie informații despre boți în instanță”.

Preşedintele Twitter, Bret Taylor, a afirmat că compania va angaja o acţiune în justiţie pentru "a face respectat acordul" de achiziţionare, după ce Elon Musk a anunţat că va pune capăt acestui acord, scrie AFP, conform Agerpres.ro.

"Consiliul de administraţie al Twitter este hotărât să finalizeze tranzacţia la preţul şi în condiţiile convenite" cu Elon Musk, a spus Bret Taylor într-un tweet, precizând că sunt "încrezători" în şansa lor de a obţine câştig de cauză în faţa instanţei. Elon Musk, patronul Tesla şi SpaceX, a informat Twitter că reziliază acordul încheiat cu consiliul de administraţie pentru achiziţionarea reţelei sociale din cauza informaţiilor "false şi înşelătoare" despre companie.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri