Digitalizarea proceselor interne sau poate chiar mutarea afacerii în online contribuie considerabil la creșterea acesteia. Așadar, dacă ai sesizat nevoia de digitalizare sau de a-ți dezvolta identitatea în mediul virtual, o companie IT care să-ți asigure serviciile tehnice necesare îți va fi de ajutor.

Dacă încă nu știi sigur ce ar trebui să faci, iată cinci semne care îți indică faptul că EXE Software este răspunsul pentru tine:

  1. Digitalizarea sau mutarea afacerii tale în online este pe lista de priorități;
  2. Ai idei pentru dezvoltarea afacerii tale, dar ele sunt în stadiu incipient, simți că trebuie puse pe hârtie și crezi că sprijinul tehnic oferit de o companie IT îți poate fi de un real folos;
  3. Apreciezi flexibilitatea pe parcursul construirii noilor soluții sau în procesul de îmbunătățire a celor existente;
  4. Conștientizezi că adaptarea permanentă a afacerii tale la condițiile de piață și la evoluția tehnologiilor îți va asigura menținerea în top;
  5. Îți dorești ca businessul să funcționeze fără sincope, în regim de maximă siguranță și având un suport tehnic de calitate.

Pentru că EXE Software este companie de tip „full cycle development”, vrem să știi că ai în noi un sprijin pentru afacerea ta și nevoile de îmbunătățire aferente – le analizăm, venim cu propuneri și idei, proiectăm soluția tehnică, o implementăm cu ajutorul celor mai noi tehnologii și cot la cot cu tine și îți asigurăm apoi suport tehnic de calitate. Așadar, dacă vrei o echipă dedicată planurilor tale, cu experiență în sute de proiecte, ne găsești la un click distanță.

Despre EXE Software

EXE Software este una dintre cele mai mari companii românești de IT din țara noastră, fiind înființată în anul 2001 și având produse și servicii livrate în cinci din cele șapte continente din lume. Organizația este specializată în furnizarea de soluții și servicii IT de tip enterprise, susținând îmbunătățirea performanțelor și eficienței proceselor de business din interiorul fiecărei companii din portofoliul său de clienți. Cu peste 200 de proiecte la activ, EXE Software este partener certificat Microsoft Gold și și-a clădit reputația dezvoltând și implementând soluții pentru data management, resource management, workflow management, field data collection, data analysis, folosind metodologii ca Agile, Waterfall, Extreme Programming (XP) și Adaptive Software Development (ASD).

Sursa foto: EXE Software

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri