Magazinul de aplicații AppGallery continuă să crească, ajungând la peste 3.000 de aplicații locale, iar fanii din România ai dispozitivelor Huawei pot ajunge cu ușurință la toate aplicațiile de care au nevoie.

AppGallery este principala cale de descărcare a aplicațiilor pe un dispozitiv Huawei - cum ar fi MatePad 10.4, tableta cu rezoluție 2K lansată în primăvara acestui an - fiind foarte ușor de folosit și oferind siguranță în privința aplicațiilor instalate, deoarece toate aplicațiile din AppGallery trec prin verificări de securitate și siguranță.

De-a lungul timpului, Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2021, distribuțiile totale de aplicații din AppGallery au ajuns la 432 de miliarde de ori. Cu un total de 187.000 de aplicații la nivel global, HUAWEI AppGallery este al treilea magazin internațional de aplicații, disponibil pentru a satisface nevoile utilizatorilor și a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

În ceea ce-i privește pe utilizatorii români, HUAWEI AppGallery a trecut de pragul de 3.000 de aplicații dedicate sau adaptate pieței locale, galeria de aplicații de la Huawei fiind destinația perfectă pentru a găsi aplicații din orice domeniu (banking, transport, jocuri, divertisment și nu numai).

(Sursa: Huawei)

Astfel, în AppGallery se găsesc aplicații precum Bolt, Tiktok, Revolut, AboutYou, Telegram, Altex, Carrefour, Lidl/Lidl Plus, Kaufland, elefant.ro, BT Pay, George Romania, YOU BRD, CEC Bank, My Vodafone Romania, My Orange Romania și multe altele.

Mai mult, utilizatorii de dispozitive Huawei, beneficiază prin AppGallery de aplicații exclusive, lansate în magazinul de aplicații al companiei chineze.

Cum ajungem la serviciile Google pe dispozitivele Huawei

De exemplu, utilizatorii de HUAWEI MatePad 10.4 - o tabletă ideală pentru tinerii profesioniști care vor să se bucure de mai multă productivitate, care le pune la dispoziție un ecran cu rezoluție 2K și o autonomie de până la 12 ore pentru a viziona videoclipuri – trebuie să intre în AppGallery și să descarce Gspace.

Astfel, utilizatorii Huawei pot ajunge la aplicațiile și serviciile Google, cum ar fi Gmail, Google Pay, Google Maps, Drive sau Photos, ușor și fără bătăi de cap.

De menționat că, aplicațiile folosite în mod frecvent de utilizatorii de HUAWEI MatePad 10.4, sunt afișate în partea de jos a ecranului, pentru a fi vizualizate rapid. Totodată, funcția Multi-Window permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații simultan. Mai mult, MatePad 10.4 vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotat atât cu touchscreen, cât și cu mouse, pentru un plus de confort.

(Sursa: Huawei)

Evident, utilizatorii dispozitivelor Huawei pot ajunge și la celelalte aplicații populare din platforma Google, cum ar fi HBO Max, WhatsApp, Instagram, Uber, YouTube, Shazam și multe altele.

Potrivit datelor Huawei, printre aplicațiile populare și disponibile pe Gspace se mai numără Disney+, Zalando, Google Chrome, OLX, Uber, Glovo, Google Docs, YouTube Music, Microsoft OneDrive, Google Sheets, Tazz by Emag, Foodpanda, HBO GO, Google Home sau Google Play Music.

Gspace îndeplinește cerințele Huawei în ceea ce privește siguranța și protecția dispozitivelor și datelor utilizatorilor, așa că este calea cea mai sigură de a descărca și instala aplicațiile de pe platforma Google.

Mai multe informații despre HUAWEI AppGallery puteți găsi AICI.

Sursa foto: Huawei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri