ProCA Romania a inceput distributia produselor NEC, prin semnarea contractului de distributie cu NEC Computers. Din acesta luna notebook-urile, desktop-urile si serverele NEC sunt disponibile la sediile ProCA din Bucuresti, Timisoara si Constanta, dar si prin partenerii din toata tara.
NEC Computers este parte a NEC Corporation, grup de firme japonez avand peste 140,000 angajati in toata lumea si o cifra de afaceri mai mare de 45miliarde de USD in anul 2004, fiind una dintre cele mai varstnice companii internationale (anul infiintarii fiind 17 iulie 1899).

Filozofia firmei fiind dedicata ideii de a oferi produse ce creaza si maximizeaza confortul individual si al intregii societati, prin satisfactia totala a clientului.
NEC ofera o gama completa de produse competitive, adresate segmentelelor corporatist, individual, educational sau guvernamental. NEC Versa notebook, desktop-urile Powermate, serverele express5800 sau handheld-urile MobilePro sunt castigatoare a numeroase premii in publicatiile IT internationale.
Incepand cu anul 1994 NEC a intrat pe piata europeana a PC-urilor si serverelor. In acest moment ajungand la un numar de peste 3,500 de angajati, sediul european fiind in Wijchen in Olanda. Zona europeana fiind completata si de doua fabrici in Europa: Livingston, Scotland si Angers in Franta.

Mai multe detalii despre produsele NEC: http://www.nec.co.jp
NEC desktop-uri: http://www.nec-online.com/product/P_Range.asp?id=553
NEC notebook-uri : http://www.nec-online.com/product/P_Range.asp?id=512
NEC Servere: http://www.nec-online.com/product/P_Range.asp?id=513

Despre ProCA

Distribuitor al multor marci de renume mondial (PHILIPS, BENQ, APACER, PC CHIPS, ECS, Maxtor, AMD, Infosec, etc), cu retea de distributie ce cuprinde peste 2,000 de dealeri pe tot teritoriul tarii, ProCA Romnia este unul dintre principalii jucatori pe piata distributiei IT din Romnia.

Formula succesului ProCA se bazeaza pe relatii sincere si de lunga durata cu partenerii din tara si strainatate.

Politica all in one shop-stop ProCA a dus-o chiar mai departe, oferind partenerilor sai si livrare door to door a ntregii game de produse, de la memorii si procesoare, placi de baza, placi video, pna la monitoare CRT si TFT, proiectoare sau software.
Pentru mai multe detalii cu privire la produsele distribuite, va rugam sa navigati pe site-ul www.proca.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri