Deși multe persoane consideră că smartphone-urile nu sunt atât de benefice pentru o societate, lucru care este parțial adevărat dacă un astfel de device este utilizat în exces în scopuri complet neproductive, există multiple laturi pozitive în utilizarea lor, care sunt trecute adesea neobservate.

Oamenii crescuți într-o eră fără telefoane mobile se concentrează pe evidențierea aspectelor urâte, pe când cei care au crescut cu acestea le găsesc extem de utile pentru modul în care ne putem informa, putem comunica, chiar pentru modul în care putem facem business și lista poate continua.

Smartphone-urile sunt o parte din ce în ce mai esențială a vieții noastre în ziua de astăzi. Aceste dispozitive portabile care încap cu ușurință în buzunarele noastre, au luat locul atâtor alte gadgeturi și produse și ne ajută. De la calculatoare la camere foto/video, GPS plus multe altele, o mulțime de alte gadget-uri acum le putem lăsa acasă deoarece ne putem folosi mult mai ușor de smartphone-uri. Nimic nu este perfect, totuși, dar, din fericire, industria în continuă creștere a accesoriilor pentru telefoane compensează orice neajuns.

Noul smartphone nu are mufă clasică jack de 3.5 mm pentru căști? Există o mulțime de opțiuni wireless excelente din care să alegeți, ori puteți opta pentru un adaptor care se va introduce în portul de încărcare al device-ului. De asemenea, doriți să vă protejați că atare dispozitivul frumos și elegand proiectat astfel încât să nu se deterioreze? O husă de protecție și o folie pentru ecran, cu siguranță sunt accesorii foarte utile, pe care nu trebuie să le omiteți încă din momentul în care ați achiziționat dispozitivul. Ori sunteți îngrijorati că bateria telefonului se stinge în mijlocul zilei tale? Atunci o baterie externă cu siguranță vă poate ajuta să treceți mai ușor peste zi în cazul în care nu aveți acces la o priză. Acestea reprezintă doar o parte din multiplele accesorii pentru smartphone-uri care sunt disponibile pe piață.

Gama de accesorii pentru telefoanele mobile în general este una extrem de variată, însă, printre cele mai importante putem numără:

  • Un accesoriu care este un must-have pentru majoritatea utilizatorilor este o husă de protecție. Telefoanele din zilele noastre vin cu modele deosebite, construcții de sticlă și ecrane mari și este într-adevăr urât să le acoperim, însă, este o necesitate pentru că este singura modalitate prin care le putem proteja corespunzător. Se pot întâmpla accidente nefericite oricât de atenți sunteți, iar un ecran spart (cu atât mai mult dacă și display-ul a fost afectat) sau un spate din sticlă poate fi costisitor de reparat. În plus, alături de o husă de protecție, nu uitați să adaugați în coșul de cumpărături și o folie de protecție pentru ecran, fie una siliconica, fie una din sticlă, astfel încât să puteți păstra sticla ecranului impecabilă și să îi asigurați un plus de protecție.
  • Următorul pe listă este un power bank - bateria externă. Majoritatea telefoanelor oferă cu ușurință o zi de utilizare în ceea ce privește capacitatea bateriei. Bateria telefonului se vă consuma rapid dacă folosiți camera foarte mult, jucați o mulțime de jocuri, folosiți telefonul pentru navigare prin GPS toată ziua sau faceți orice alte activități care necesită baterie. O baterie portabilă de calitate și cu o capacitate mare vă va asigura că nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la faptul că vi se va închide device-ul în cel mai nepotrivit moment.
  • Un alt accesoriu care este esențial pentru mulți oameni este o pereche de căști, Bluetooth de preferat, deoarece sunt mai ușor și mai confortabil de utilizat. În plus, sunt de preferat astfel de caști din cauza faptului că multe smartphone-uri, în special cele de top, nu mai vin cu mufa specifică pentru căștile clasice cu cablu. Din fericire, căștile Bluetooth devin din ce în ce mai bune cu fiecare generație și există o mulțime de opțiuni fantastice de a alege de acum.
  • Diverse adaptoare pentru a putea conecta smartphone-ul la un televizor, sunt și acestea la mare căutare. De exemplu, un cablu adaptor 3 in 1 Lightning cu Micro USB si Type-C la HDMI este ideal atât pentru a vă putea conecta prin HDMI, cât și la un încărcător Micro USB la nevoie. Este un cablu mic, ușor de utilizat și îl puteți tine mereu cu dumneavoastră într-o gentuță sau într-un ghiozdan, ori chiar într-un portofel mai mare.
  • Încărcătorul wireless este și acesta un accesoriu care se bucura de o popularitate din ce în ce mai mare. Există incarcatoare wireless care se pot utiliza atât acasă cât și incarcatoare wireless dedicate pentru autoturism. Acestea sunt favorite în special datorită faptului că nu trebuie să mai scoateți și bagați mereu cablul în telefon, ci tot ce trebuie să faceți este să așezați smartphone-ul pe încărcător și acesta va începe să se încarce rapid și sigur.

Acestea sunt câteva dintre cele mai populare și utile accesorii pentru smartphone-uri dar numărul și întrebuințările lor este unul mult mai mare. Principalul avantaj cu privire la astfel de accesorii, constă în faptul că diversitatea produselor disponibile pe piață este enormă. Există o mulțime de magazine atât fizice cât și online în care putem găsi accesoriile potrivite astfel încât să putem facilita utilizarea smartphone-ului, iar prețurile sunt mai accesibile ca niciodată. Indiferent că discutăm despre produse low cost, care sunt mai mult decât decente în utilizare sau despre produse de top, fie dintr-un magazin din mall sau la numai un simplu click distanță, cu siguranță putem găsi cu ușurință accesoriile de care avem nevoie.

Foto Toz Mobile

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri