Yahoo a anuntat astazi ca noul CFO al companiei este Blake Jorgensen, co-fondatorul Thomas Weisel Partners. Jorgensen isi va incepe activitatea in cadrul companiei pe 4 iunie, anul acesta.
El o va inlocui in functie pe Susan Decker, care acum joaca un alt rol important in companie, ca director de publicitate si publishing, in cadrul grupului.

Atributiile lui Jorgensen vor fi sa se ocupe de directiile financiare ale Yahoo!, de relatiile dintre investitori si de noi fuziuni si achizitii, urmand ca toate acestea sa i le raporteze direct CEO-ului companiei, Terry Semel.

“Blake are o experienta solida in a conduce investitii bancare de succes, in regim de franciza, servind multi clienti din industria Internetului si tehnologiei, in general. Deschiderea sa pe partea financiar-operationala si experienta strategica, va duce la aprofundarea expertizei deja existenta. Lucrul acesta in va pozitiona ca un om foarte valoros in cadrul Yahoo”, a declarat Semel.

Inainte de Yahoo!, Jorgensen a lucrat la Thomas Weisel Partners, compania unde a fost co-fondator, director financiar, co-director al investitiilor bancare si memebru al Comitetului Executiv. Inainte de Thomas Weisel Partners, el a fost managing director al departamentului de finante al Montgomery Securities si a lucrat ca si consultant de management, independent, la MAC Group/Gemini Consulting si Marakon Associates.

"Sunt bucuros ca ma alatur Yahoo, mai ales ca vreau sa particip la noul nivel de succes al companiei, ca lider de Interet”, a spus viitorul CFO al companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri