Investitii de 1,5 mil. euro in Axigen Mail Server, in acest an

Investitiile in dezvoltarea si promovarea tehnologiei si produselor Axigen s-au ridicat la 3,5 milioane de euro pana la finalul lui 2006, pentru acest an fiind preconizate investitii de inca 1,5 milioane euro in cercetare-dezvoltare, potrivit oficialilor Axigen/Gecad Technologies.

“Dezvoltarea Axigen este in grafic. Versiunea 4.0 va intra in curand in stadiul beta si va fi lansata comercial in iunie. Ne pregatim sa lansam pana la sfarsitul acestui an alte versiuni, care sa functioneze, de asemenea, pe platforme Microsoft si Apple”, a afirmat CEO-ul Axigen/Gecad Tehnologies, Oana Bornaz.

Prima versiuna a Axigen Mail Server, solutia de mesagerie electronica dezvoltata de Gecad Technologies, a fost lansata comercial la Londra, la LinuxWorld Expo, la sfarsitul anului 2005. Axigen, singurul server de email produs in Romania, functioneaza in prezent pe sistemele de operare Linux, FreeBSD, OpenBSD, Solaris dar si pe platformele PowerPC iar Gecad Technologies are semnate parteneriate tehnologice cu Sun Microsystems, RedHat, IBM si AVIRA.

De curand, Axigen si-a intarit reteaua de parteneri internationali prin incheierea un acord de distributie cu compania americana TechnologyNow. In prezent, solutia romaneasca de mesagerie electronica este distribuita la nivel mondial printr-o retea de 75 de parteneri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri