Orange Romania a anuntat realizarea primelor teste privind functionarea HSUPA (High Speed Uplink Packet Access ), tehnologie care asigura viteze crescute de uplink a datelor, de pana la 1,92 Mbps
Primele teste cu tehnologia Huawei s-au desfasurat in orasul Slatina si au permis realizarea primului apel de date prin tehnologie HSUPA. Viteza uplink medie obtinuta la trimiterea de zece ori a unor fisiere de 10 MB in conditiile existentei unui utilizator unic si a unei bune acoperiri radio a fost de 1,1 Mbps. Rezultatele testelor au fost similare si in cazul existentei a doi utilizatori si a unei acoperiri radio bune. Orange Romania a anuntat deja ca va lansa pana la sfarsitul anului tehnologia HSUPA.

„Ne propunem sa construim cea mai mare retea de broadband mobil din Romania si vom realiza acest lucru prin lansarea unor tehnologii complementare HSUPA/HSDPA/3G/EDGE, astfel incat toti clientii nostri sa beneficieze de aceleasi servicii de calitate oriunde s-ar afla”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

In luna iunie, clientii Orange din 10 orase vor beneficia de acces la internet mobil de mare viteza prin HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) la viteze de descarcare de pana la 3,6 Mbps. Pana la sfarsitul anului, viteza de conectare la internet si transfer de date mobile prin HSDPA va fi marita la 7,2 Mbps. Orange a dezvoltat reteaua HSDPA in Franta, Marea Britanie, Spania si Slovacia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri