Clientii Orange PrePay pot beneficia de o noua optiune Advantage, prin care tarifele de roaming sunt reduse in 20 de retele din Europa. Odata activata optiunea Advantage, tariful pentru un apel catre Romania scade pana la 0,69 euro/min, cu pana la 67% fata de tarifele vechi. Optiunea este gratuita.

Clientii Orange cu abonament care activeaza noua optiune Roaming Europe au tarife cu pana la 44% mai mici fata de tarifele standard in tarile europene, care vor fi impartite in doar doua zone de tarifare, pentru optiunea Roaming Europe.

Clientii care activeaza optiunea Roaming Europe pana la 31 august primesc pana la aceasta data optiunea gratuit si 10 minute gratuite lunar pentru apelurile primite in roaming in tarile Uniunii Europene.

Citeste si:

Delegatiile Parlamentului European si a Consiliului au ajuns saptamana trecuta la un compromis privind tarifele de roaming, care urmareste reducerea cu jumatate a pretului apelurilor pe telefonia mobila efectuate in strainatate. Cele doua parti au convenit ca preturile sa scada in urmatorii trei ani.

Astfel, apelurile facute din strainatate vor fi de 49 de eurocenti in primul an, 46 in al doilea si 43 in cel de-al treilea an. La apelurile primite in strainatate, preturile vor scadea in etape de la 24 de eurocenti in primul an, la 22, respectiv la 19. Plafoanele sunt apropiate de valorile propuse de Parlament, 40 de eurocenti pentru apelurile efectuate si 15 pentru cele primite, fata de cele propuse de statele membre, 60, respectiv 30 de eurocenti.