Orange Romania reduce tarifele de roaming pentru tarile din Europa cu 67% in cazul utilizatorilor de cartele care vor activa optiunea Advantage si cu 44% pentru abonatii care opta pentru Roaming Europe
Clientii Orange PrePay pot beneficia de o noua optiune Advantage, prin care tarifele de roaming sunt reduse in 20 de retele din Europa. Odata activata optiunea Advantage, tariful pentru un apel catre Romania scade pana la 0,69 euro/min, cu pana la 67% fata de tarifele vechi. Optiunea este gratuita.

Clientii Orange cu abonament care activeaza noua optiune Roaming Europe au tarife cu pana la 44% mai mici fata de tarifele standard in tarile europene, care vor fi impartite in doar doua zone de tarifare, pentru optiunea Roaming Europe.

Clientii care activeaza optiunea Roaming Europe pana la 31 august primesc pana la aceasta data optiunea gratuit si 10 minute gratuite lunar pentru apelurile primite in roaming in tarile Uniunii Europene.

Delegatiile Parlamentului European si a Consiliului au ajuns saptamana trecuta la un compromis privind tarifele de roaming, care urmareste reducerea cu jumatate a pretului apelurilor pe telefonia mobila efectuate in strainatate. Cele doua parti au convenit ca preturile sa scada in urmatorii trei ani.

Astfel, apelurile facute din strainatate vor fi de 49 de eurocenti in primul an, 46 in al doilea si 43 in cel de-al treilea an. La apelurile primite in strainatate, preturile vor scadea in etape de la 24 de eurocenti in primul an, la 22, respectiv la 19. Plafoanele sunt apropiate de valorile propuse de Parlament, 40 de eurocenti pentru apelurile efectuate si 15 pentru cele primite, fata de cele propuse de statele membre, 60, respectiv 30 de eurocenti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri