Vodafone a lansat primele telefoane sub brandul propriu, produse de ZTE Corporation, in urma parteneriatului global incheiat in decembrie 2006, iar acestea vor intra si in oferta Vodafone Romania de la 1 iunie.

Telefoanele Vodafone 125 si Vodafone 225 vor fi comercializate, pentru inceput, de catre Vodafone Romania, Vodafone Egipt si Vodacom (Africa de Sud), la preturi scazute, cu scopul de a facilita accesul utilizatorilor la serviciile de telefonie mobila.

“Pentru multi romani, in special din zonele rurale, costul telefoanelor reprezinta o bariera in accesul la serviciile de comunicatii. Pentru a raspunde acestei nevoi, oferta noastra va include telefoane cu preturi accesibile oricarei categorii de utilizatori”, a spus presedintele si CEO Vodafone Romania, Liliana Solomon.

Citeste si:

Vodafone 225 este un terminal dual band GSM 900/1800, cu ecran color si meniu care include tonuri de apel polifonice, jocuri, calculator. Vodafone 125 ofera aceleasi optiuni, cu exceptia ecranului telefonului, care este alb negru. Ambele terminale se remarca printr-un design modern si atractiv.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7,71 milioane de clienti, la data de 31 decembrie 2006. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari.