Tesla continuă lansarea de produse din afara zonei auto, după ce în trecut a vândut tequila sau pantaloni scurți. De data aceasta vine cu un dispozitiv pe care-l folosim zilnic, dar și un preț pe care mulți dintre noi ne-am gândi de două ori înainte de a-l plăti.

Fanii Tesla vor putea să își încarce în 2023 telefoanele folosind un încărcător Wireless anunțat recent de companie. Deisgnul încărcătorului este inspirat din cel al automobilului Cybertruck, are o carcasă de aluminiu și o putere de încărcare de doar 15W.

Noul produs Tesla poate încărca până la 3 dispozitive simultan, indiferent de poziția în care le pui pe carcasa de aluminiu, ce vine la pachet și cu un suport magnetic ce îți permite să înclini suprața de încărcare.

Prețul nu este unul de neglijat. Încărcătorul, ce poate fi comandat deja, însă a cărui livrare începe din februarie 2023, costă 300 de dolari. O imagine cu încărcătorul wireless lansat de Tesla poate fi observată mai jos.

Printscreen shop.Tesla.com.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri