Utilizatorii de smartphone-uri iPhone, ale căror dispozitive nu mai sunt în garanție, vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunare atunci când merg la magazinele Apple pentru a-și schimba bateria.

Începând cu 1 martie, pentru toate modelele iPhone lansate înainte de 2022, utilizatorii vor fi nevoiți să plătească cu 20 de dolari mai mult pentru schimbarea bateriilor. În acest moment, pentru schimbarea bateriei unui iPhone 13, posesorul smartphone-ului plătește 69 de dolari, ceea ce înseamnă că peste două luni va fi nevoit să scoată din buzunar 89 de dolari pentru această operațiune.

Creșterea prețurilor pentru schimbarea bateriilor se va aplica și altor modele de iPhone, cât și dispozitivelor iPad sau Macbook, în mai multe piețe la nivel internațional, conform CNBC.com.

Mutarea arată faptul că Apple continuă ajustarea prețurilor ca răspuns la costul muncii aflat în creștere, cât și al scumpirii componentelor. Un impact asupra prețurilor practicate de către gigantul de tehnologie l-a avut în 2022 și nivelul ridicat al inflației,

Sursa foto: Ground Picture / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri