Flamingo a investit 700.000 euro intr-un nou magazin Flanco World

Flamingo International inaugureza miercuri, la Baia Mare, un nou magazin Flanco World, dupa o investitie de 700.000 euro, deschidere care face parte din strategia companiei, lansata la mijlocul lui 2006.

"Baia Mare reprezinta unul dintre orasele cele mai importante pentru Flamingo International, lucru care ne-a facut sa decidem intarirea prezentei noastre in aceasta zona a tarii", a declarat presedintele Flamingo International, Jiri Rizek. Noul magazin respecta conceptul Flanco World care presupune magazine cu suprafete mari 1.800-3.000 de metrii patrati.

Flamingo International vea ca anul acesta sa isi extinda reteaua la 147 de magazine si isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 59.000 metri patrati, iar in anul 2008 aceasta va ajunge la 75.000 metri patrati. Investitiile planificate pentru acest an se ridica la 4,5 milioane de euro. Primul magazin Flanco World s-a lansat in noiembrie 2005 in Brasov, iar in prezent exista noua astfel de magazine in toata tara.

Lantul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de locatii existente in Romania, este liderul pietei locale de IT&C, detinand primul loc pe piata calculatoarelor pentru al patrulea an consecutiv, cu o cota de piata de 13,1% pentru 2006, in crestere fata de anul 2005.

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flanco, Flamingo Computers si Future Shop, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse diferite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Telefoanele de serviciu: ce trebuie să luați în calcul înainte de a alege oferta
Setari Cookie-uri