Clientii Orange Romania au fost tinta unei tentative de frauda prin intermediul unor sms-uri cu identitate ascunsa, prin care erau anuntati ca au primit un bonus si erau invitati sa acceseze contul Web Care

Adresa indicata era una falsa, dar foarte putin diferita de cea reala, iar pagina de web avea un design identic cu cel original. Reprezentantii companiei atrag atentia ca site-ul orange.ro este singura adresa de web pentru care Orange garanteaza autenticitatea informatiilor, securitatea datelor si a tranzactiilor.

Potrivit comunicatului, Orange nu solicita niciodata clientilor sai prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice sau prin oricare alte modalitati informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare.

Prin Orange Web Care, abonatii au posibilitatea sa-si administreze singuri contul, isi pot modifica oricand planul tarifar, pot sa-si activeze optiunile (voce, mesaje scrise, mesaje multimedia, date mobile), pot reincarca un cont PrePay, pot afla informatii despre factura sau pot plati abonamentul si optiunile activate cu punctele Thank You acumulate cu ajutorul cardului on-line.

“Orange Romania a fost supusa mai multor tentative de frauda prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice sau prin alte mijloace de comunicare. Rugam clientii sa verifice prin intermediul Serviciului Clienti sau al site-ului orange.ro orice informatie care promite bonusuri si gratuitati in schimbul datelor personale, confidentiale sau a codurilor de reincarcare”, a declarat specialistul in relatii publice Orange Romania, Amalia Fodor.

Orange Romania estimeaza, pentru 2007, noua milioane de clienti, dupa ce in primul trimestru a depasit pragul de 8,27 milioane. Orange isi propune ca in 2007 veniturile companiei sa depaseasca 1,1 miliarde euro. Veniturile operatorului de telefonie erau dupa primul trimestru de 283,3 milioane de euro, in crestere cu 29,1% fata de aceeasi perioada a anului precedent.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri