Piata pentru sistemele de audio-conferinta este estimata la aproximativ 2,5 milioane euro, fiind insa la un nivel foarte scazut in comparatie cu rata de penetrare din tarile din Europa Occidentala, sustine, citat de NewsIn, Adrian Popescu, directorul de vanzari al companiei Net-Com.

Adrian Popescu anticipeaza ca, in urmatorii doi ani, ritmul de crestere al pietei pentru sistemele de audio-conferinta va fi de 100%. Potrivit acestuia, Net-Com a incheiat negocierile cu cei de la Polycom, iar de la 1 iunie va distribui produse de audio-conferinta care fac parte din marca mentionata.

"Net-Com va lansa incepand cu luna iunie solutii de audio-conferinta bazate pe cele mai noi tehnologii IP, care permit o calitate superioara a sunetului, criptarea conversatiei si interoperabilitate cu sistemele existente. Solutiile de inalta calitate de conferinte si colaborari sunt usor de instalat si de utilizat, avand un caracter intuitiv", a declarat directorul de vanzari al Net-Com.

Citeste si:

Net-Com este o companie specializata in furnizarea de echipamente si integrarea de sisteme de telecomunicatii. Solutiile de comunicatii oferite de Net-Com acopera o gama larga de sisteme si tehnologii. Net-Com este partener Nortel, Alcatel si Cisco.

Polycom Inc. este liderul mondial in solutii unificate de comunicare (Unified Collaborative Communications) care maximizeaza eficienta si productivitatea utilizatorilor prin solutii ce integreaza o gama de transmisii video, de voce, de date si internet pentru a oferi experienta suprema a comunicatiilor. Sediul Polycom EMEA (Europe, Middle East and Africa) se afla in Slough, Berkshire, Marea Britanie. Polycom EMEA este activa in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.