Sony Computer Entertainment Inc. a imbunatatit softul consolei Playstation3 (PS3), permitand acesteia sa ruleze orice DVD si joc la o calitate mult superioara, a afirmat echipa Sony Corp.

Noul soft updatat poate converti imaginile din format standard in format de calitate ridicata, poate accesa direct informatiile stocate pe calculator si le poate vizualiza chiar si pe televizor datorita tehnologiei avansate.

PS3 ofera si tehnologia de accesare a consolei de jocuri portabile Playstation (PSP) prin intermediul Internetului, utilizatorii PSP avand posibiltatea de juca direct pe PS3.

Sony Corp. a raportat o scadere de 68% a profitului operational inregistrat in anul fiscal 2006/2007, cauzata de pierderile obtinute de divizia sa de jocuri video precum si de costurile de retragere de pe piata a bateriilor pentru laptopuri, care au prezentat defectiuni.

Grupul Sony, care este implicat in lupta pentru dominarea pietei consolelor video, estimata la 30 miliarde dolari, cu Microsoft Corp. si Nintendo Co. Ltd., estimeaza ca in anul fiscal 2007/2008 va inregistra un profit operational de 440 miliarde yeni (3,7 miliarde dolari), peste media unui numar de 20 de analisti care au declarat pentru Reuters ca mizeaza in medie pe un nivel al profitului operational de 377,8 miliarde yeni.

Sony se asteapta ca vanzarile sa creasca cu 5,8%, pana la 8,78 mii de miliarde yeni. Grupul nipon, care ofera televizoare LCD Bravia, camere foto digitale Cybershot si laptopuri Vaio, a instalat componente de inalta calitatea tehnica, precum playerul DVD Blu-ray in consola sa Playstation 3, lucru care a dus la cresterea costurilor de productie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Oferte pentru vreme ploioasa: dispozitive pentru entertainment in casa