Binance, o platformă de schimb de criptomonede recunoscută la nivel global, planifică, până la finele anului 2023, angajări în hub-ul de tehnologie din Iași, deschis în septembrie anul trecut.

„Binance angajează constant și de dezvoltă în întreaga lume, iar România, recunoscută pentru competențele sale ridicate în ariile de IT și tehnologie, este un punct important pe harta noastră. În septembrie anul trecut ne-am deschis primul hub de tehnologie din țară, în Iași, după discuțiile consistente avute cu Guvernul României, iar anul acesta intrăm într-o etapă naturală de creștere, în care ne dorim să atragem numeroase talente în noul nostru centru”, declară Ilie Pușcaș, Binance Country Manager.

Primele poziții disponibile pentru centrul din Iași sunt deschise specialiștilor IT și includ zonele Backend, QA, Frontend și Mobile. Expertiza necesară este axată, cu precădere, pe Java, typescript, iOS și Android, MENA stack, automatizare și framework.

„Pozițiile disponibile în hub-ul din Iași îmbină munca hibridă și prezența fizică. Binance are, în prezent, și alte poziții deschise, pentru România și global, în condiții remote”, precizează compania în urma unei solicitări wall-street.ro.

Publicația wall-street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză”. Înscrie-te gratuit AICI pentru a afla ultimele tendințe din piața muncii.

De asemenea, în momentul de față, Binance recrutează și în aria de Customer Support, pentru birourile din București.

Pozițiile deschise de Binance pentru România, atât pentru birourile din București, cât și pentru centrul din Iași, sunt disponibile aici.

Până în prezent, a organizat trei sesiuni de meet-up în România, în București, Iași și Cluj-Napoca, pentru fiecare persoană interesată de ecosistemul blockchain. De asemenea, România este a doua țară europeană în care Binance permite tranzacțiile în moneda locală. Compania a adăugat, recent, perechea de tranzacționare fiat BUSD/RON în România. Astfel, Binance permite tranzacțiile în moneda locală a unei țări. Decizia le permite clienţilor din România, dar și celor din alte regiuni, să folosească direct moneda RON pentru a tranzacţiona stablecoin-ul Binance BUSD.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri