Meta, organizația care are în portofoliu companiile Instagram, Facebook și WhatsApp, face o mutare parcă inspirată din strategia lui Elon Musk pentru Twitter. Concret, gigantul de tehnologie lansează, Meta Verified, un abonament prin care utilizatorii de pe Facebook și Instagram pot obține bifa albastră în dreptul contului și o serie de beneficii.

Anunțul a fost făcut de către Mark Zuckerberg prin intermediul unei postări pe Facebook. El menționează că acest serviciu pe bază de abonament le va permite utilizatorilor să își verifice contul prin intermediul unui act de identitate, proces în urma căruia vor obține acea bifă albastră ce poate fi văzută în postarea de mai jos și la fondatorul Facebook în dreptul numelui.

Zuckerberg promite că cei care își vor face abonamentul acesta vor beneficia de un grad mai mare de securitate, fiind redus riscul de a le fi clonate paginile, și vor obține acces direct la divizia de relații cu clienți a companiei. Costul este de 11,99 dolari pe lună pentru varianta web și 14.99 de dolari pe lună pentru varianta iOS.

O astfel de mutare a fost făcută și de către Elon Musk în cadrul Twitter la finalul anului trecut, proces care a început dezastruos deoarece în primele ore au apărut conturi ce impersonau o serie de celebrități și răspândeau informații ca și cum ar fi fost publicate de acestea.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri