Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, a lansat în cadrul evenimentului MWC Barcelona 2023 smartphone-ului Soul X10, un telefon despre care spune că are integrat ChatGPT în AVI, asistentul vocal lansat de către Allview în urmă cu 6 ani și actualizat în mod constant.

În urma acestei integrări, asistentul AVI îți răspunde vocal, dar și în scris, la întrebările pe care i le adresezi, furnizând răspunsurile cu ajutorul ChatGPT, conform informațiilor oferite de reprezentanții companiei. Am vizitat standul Allview și i-am adresat o serie de întrebări soluției lansate pe noul Soul X10, smartphone disponibil la precomandă cu suma de 799 de lei.

Timpul de răspuns este rapid, iar calitatea mesajului vocal este bună. Dă impresia totuși că este în proces de învățare, având în vedere că la întrebări precum „unde suntem?” sau „cât e ceasul?”, AVI ne-a spus că „suntem în România”, răspunsul corect fiind Barcelona, iar la cea de-a doua întrebare ne-a spuă că „ceasul este 15:35”, răspunsul corect fiind „15:50”. Soluția ne-a spus și bancuri, dar și o definiție clară a ChatGPT.

Noul smartphone Soul X10 este disponibil în două culori: Black Sparkle și Gold Sparkle. Soul X10 este dotat cu un sistem de trei camere, dintre care cea principală de 48 MP. Senzorul camerei principale, Sony IMX582 PDAF F/1.79, folosește tehnologia Quad Bayer.

Smartphone-ul vine cu versiunea Android™ 13, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de accesare mai rapidă a conținutului dorit. Noua versiune oferă multiple modalități de personalizare ale ceasului, notificărilor, ecranului, culorilor, albumului și altele. Pentru o productivitate mai mare, utilizatorii au posibilitatea să selecteze tipul notificărilor pe care doresc să le primească, precum și limba de utilizare pentru fiecare aplicație accesată. Procesorul este MediaTek Octa-Core, iar telefonul are o memorie RAM de 6GB DDR4,

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri