Compania germana iQuest Tehnologies a deschis in Bucuresti un birou de consultanta IT si implementare de solutii software, dupa ce compania anuntase anul trecut ca intentioneaza sa intre pe piata din Romania, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al companiei, Delia Popa.

Noul birou iQuest Bucuresti va oferi firmelor medii si mari din Romania servicii de consultanta de business - analiza de procese in domeniile: financiar-contabilitate (inclusiv aspecte de fiscalitate), optimizare aprovizionare, vanzare, productie si alte procese economice complexe, activitati de analiza, implementare si asistenta pentru Oracle Applications (E Business Suite), iQuest fiind partener Oracle, implementare de solutii software de Business Intelligence si Datawarehouse.

iQuest Technologies este o firma de dezvoltare software si consultanta IT cu sediul central la Frankfurt am Main, Germania, si doua centre de dezvoltare software in Romania, la Brasov si Cluj-Napoca. Cele doua centre din Romania, de la Cluj si Brasov, asigura toata activitatea de programare a companiei.

Firma face parte din Grupul iQuest avand sapte birouri europene, locatiile sale incluzand si Paris, Göteborg, Bucuresti, Budapesta. Serviciile iQuest includ dezvoltare si testare software, mentenanta si suport, cat si consultanta. Numarul angajatilor in divizia de IT depaseste 170. Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri din servicii IT pentru anul 2007 de 6,5 milioane euro.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
iQuest preinchiriaza 1.600 mp in proiectul Coresi Business Park Brasov