Academia online de educație Skillab a anunțat lansarea noii sale platforme Robot Dreams, destinată celor interesați de domeniul IT.

Robot Dreams oferă cursuri incluzând “Basic Python”, “DevOps Engineer”, “Game Development” și “Limbajul C++”, toate predate de profesioniști din industrie. De asemenea, Robot Dreams vine și cu o comunitate puternică pe platforma Discord, unde utilizatorii au posibilitatea de a împărtăși informații în mod constant și a crea conexiuni strânse.

Lansarea platformei Robot Dreams este marcată de două evenimente, platforma fiind deschisă acum pentru înscrieri. Pe data de 5 aprilie 2023, de la ora 19:00, va avea loc “Cloud Deployment”, care va consta într-o sesiune teoretică ce va acoperi aspectele fundamentale ale cloud computing-ului, caracteristicile principale ale unui cloud și o analiză detaliată a platformei Microsoft Azure. Evenimentul este deschis tuturor celor care sunt interesați de implementarea în cloud, iar numărul de participanți nu este limitat.

Cel de-al doilea, intitulat “Build a bot”, este în curs de desfășurare până pe data de 7 aprilie. În cadrul acestuia participanții au posibilitatea de a învăța cum să scrie cod în Python, cum să facă o solicitare și cum să creeze un bot, ultima zi fiind dedicată prezentării proiectelor lor finale. Evenimentul va include și un concurs cu premii, printre care se numără un curs gratuit de DevOps pe Robot Dreams pentru câștigătorul primului loc și reduceri de 50% la orice curs pentru câștigătorii locurilor 2 și 3. Restul participanților vor primi un discount de 15%, ce va fi valabil 3 luni pentru achiziționarea oricărui curs de pe platforma Robot Dreams lansată de Skillab.

Ambele evenimente vor fi live pe Discord și pe Twitch. Ele vor fi susținute de Claudiu Colesnicencu, Senior Software Developer & Data Engineer în cadrul Bosch, cu peste 10 ani de experiență în software development, platform design și data management. Cariera sa vastă are la bază numeroase proiecte internaționale, lucrând cu echipe multiculturale din diferite continente. Pe lângă experiența solidă în domeniul IT, Claudiu Colesnicencu a predat timp de peste 5 ani bazele programării, arhitectura sistemelor și data management, fiind prezent și implicat în conferințe și Tech Talks.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri