Presa internațională a obținut mai multe randări referitoare la design-ul smartphone-urilor iPhone 15, ce ar urma să fie lansate în luna septembrie a anului 2023. Imaginile, ce pot fi consultate AICI, arată schimbări importante pe care Apple ar urma să le facă modelului ce va fi lansat în toamna acestui an.

Imaginile sunt realizate pe baza unor documente trimise de către Apple fabricilor din Asia pentru pregătirea carcaselor de smartphone-uri pentru seria iPhone 15, înaintea lansării oficiale.

iPhone 15: schimbări importante pe care ar urma să le aibă modelul din 2023

iPhone 15
Sursa foto: ZorroGabriel / Shutterstock.com

Una dintre cele mai importante schimbări observate în urma consultării de către 9to5mac a documentelor arată trecerea de la portul de încărcare tip Lightning la cel USB-C. Mutarea marchează o schimbare istorică de la sistemul implementat pentru iPhone-uri și majoritatea dispozitivelor Apple din 2012 până în prezent.

În cazul modelului iPhone 15 Pro se zvonește că va primi un upgrade semnificativ, o schimbare semnificativă fiind reprezentată de o carcasă formată complet din titanium cu un design rotunjit la colțuri.

Pe lângă această modificare, iPhone 15 Pro va veni și cu un spațiu mai mare alocat sistemului de camere foto, cu o denivelare mai groasă întâlnită pe spatele smartphone-ului și cu lentile mai proeminente.

În ceea ce privește modelul iPhone 15 Pro Max, este de asteptat să vedem o cameră de tip periscop, ceea ce va însemna că spațiul dedicat camerelor foto va fi mai mare decât cel alocat iPhone 15 Pro Max.

Este așteptată de asemenea și ca iPhone 15 Pro să vină cu noi tehnologii în ceea ce privește camerele foto, tehnologii capabile să capteze mai multă lumină și să reducă supraexpunerea sau subexpunerea.

iPhone 15: schimbări în ceea ce privește butoanele smartphone-ului produs de Apple și altele
iPhone 15 lansare si cum arata

Sursa foto: Heerapix / Shutterstock.com

Apple este de așteptat să își ia la revedere de la designul actual al butoanelor, inclusiv cel de glisare, trecând către butoane solide clasice chiar și pentru opțiunea de mute a dispozitivelor. De asemenea, în cazul iPhone 15 Pro vedem margini mai subțiri și faptul că vei avea posibilitatea de a cere modelul care are culoarea roșu aprins.

Această culoare vine alături de clasicele modele White, Space Black și Gold, înlocuind modelul Deep Purple.

Având marginile mai subțiri, analiștii consideră că iPhone 15 Pro va fi puțin mai mic decât modelul iPhone 14 Pro. Astfel, venind la pachet cu un model ce are margini mai rotunjite, el ar trebui să fie mai ușor de ținut în mână.

Sursa foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri