Apple ar urma să facă o schimbare importantă odată cu noua versiune a sistemului de operare, iOS 17, care vine cu beneficii, atât pentru dezvoltatorii de aplicații, cât și pentru utilizatori.

Apple ar urma să pregătească terenul pentru a implementa diverse schimbări la nivelul sistemului de operare iOS 17, astfel încât utilizatorii să aibă posibilitatea de a instala pe dispozitivele lor și aplicații din surse terțe, conform Bloomberg.

Un anunț oficial ar urma să fie făcut la evenimentul Worldwide Developer Conference(WWDC) din luna iunie.

Nu este prima dată când se vorbește despre această schimbare la nivelul ecosistemului Apple, cunoscut pentru reticiența sa de a permite accesul la aplicații terțe, ce nu fac parte din Apple Store. Gigantul de tehnologie este presat să facă astfel de schimbări ca urmare a reglementărilor impuse de către Uniunea Europeană prin Digital Market Act(DMA), care intră în vigoare în 2024.

Începând cu luna aprilie 2023, România are primul magazin Apple Premium Partner, deschis de către Rețeaua iStyle. Noul concept este implementat în locația din centrul comercial AFI Cotroceni, are o suprafață de circa 200 mp și un număr triplu de produse.

Investiția totală în noul magazin s-a ridicat la peste 1 milion de euro și a cuprins renovarea, mobilierul și oferta pentru deschidere.

Sursa foto: Framesira / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri