Elon Musk, care îşi propune să facă din Twitter o aplicaţie "do-it-all" (care reuneşte totul), a anunţat că în curând va fi posibilă efectuarea de apeluri audio şi video de pe platformă, relatează AFP, citată de Agerpres.

"Chat-uri audio şi video vor fi adăugate în curând în contul oricărui utilizator al acestei platforme, ceea ce vă va permite să vorbiţi cu persoane aflate oriunde în lume fără să le daţi numărul de telefon", a declarat el pe Twitter.

Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe reţelele Instagram şi Facebook.

Elon Musk, care a cumpărat platforma cu 44 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii octombrie anul trecut, intenţionează să implementeze şi posibilitatea de criptare a mesajelor private.

"Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat", a scris el.

Cu câteva ore înainte, miliardul cu origini sud-africane spunea că WhatsApp nu este o aplicație de încredere, ca răspuns la o postare a unui utilizator de Twitter în legătură cu serviciul de mesagerie administrat de grupul Meta.

De la sosirea sa în fruntea Twitter, Elon Musk a făcut numeroase schimbări şi a introdus mai multe funcţii noi pe platformă.

El a menţionat în noiembrie intenţia sa de a construi o "aplicaţie universală" care să permită, printre altele, mesaje criptate, tweet-uri mai lungi şi mijloace de plată.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri