Noul sistem de operare iOS 17 de la Apple vine cu o nouă funcție, care s-ar putea dovedi mai mult decât utilă pentru cei care nu doresc să primească poze nud de la persoane pe care nu le cunosc sau pe care nu și-ar dori să le vadă dezbrăcate.

Apple a anunțat oficial că avertizarea privind conținutul sensibil va ajuta utilizatori să evite vizualizarea de fotografii sau videoclipuri nedorite de nud, relatează BusinessInsider.

Compania a precizat că procesul de verificare va fi unul automatizat, așa că angajații ei nu vor avea acces la conținut, deoarece procesarea pentru noua caracteristică va avea loc direct pe dispozitivul utilizatorului.

Gigantul american extinde, de asemenea, Communication Safety, o funcție care vizează protejarea copiilor, care va monitoriza trimiterea și primirea de conținut prin AirDrop, Contact Posters și mesaje FaceTime. Caracteristica de confidențialitate se va extinde și pentru a acoperi conținutul video, nu doar fotografiile.

Noul iOS 17 a fost prezentat, alături de perechea de ochelari Vision Pro, pentru cei care vor să experimenteze tehnologia de realitate mixtă.

„Cu iOS 17, am făcut iPhone-ul mai personal și mai intuitiv, luând în considerare caracteristicile pe care ne bazăm cu toții în fiecare zi”, a declarat Craig Federighi, vicepreședinte senior de inginerie software al Apple.

Sistemul de operare vine cu mai multe îmbunătățiri, inclusiv două funcții noi numite Journal și StandBy. Aplicația Journal are scopul de a ajuta utilizatorii să scrie notițe într-un jurnal, folosind învățarea automată pentru a oferi sugestii personalizate pentru aceste notițe.

Funcția StandBy va transformă iPhone-ul într-un afișaj inteligent care arată similar cu Amazon Echo Show sau Always On Display (AOD) de la Samsung. Funcția va afișa informații despre vreme și evenimentele din calendar într-un mod „cât mai vizibil”, atunci când telefonul este înclinat către una dintre laturile sale.

Totodată, Apple a introdus și o nouă funcție în aplicația Messages prin care pot împărtăși locația cu alți utilizatori, așa cum este funcția Share Location din WhatsApp.

Sursa foto: Apple

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri