Producatorul de software Salesforce.com a anuntat ca a incheiat acordul cu gigantul Google pentru crearea unui serviciu online de afaceri, cu aplicatii in vanzari si marketing, relateaza The Washington Post.

Noul serviciu combina aplicatiile produsului Salesforce Group Edition cu cele ale sistemului de publicitate online Google AdWords. In urma incheierii acordului, Salesforce va redirectiona elemente ale platformei Google AdWords spre proprii clienti, preluand rolul de canal oficial de distributie.

Cele doua companii sustin ca noul serviciu online va permite oricarei companii sa isi lanseze o noua afacere prin crearea unei prezente online in domeniile marketing si vanzari.

Salesforce.com ofera companiilor acces la o aplicatie online de management al bazei de date cu clienti existenti si potentiali. Compania ofera servicii unui numar de 29.800 de firme si are aproximativ 646.000 de utilizatori abonati.

Google este liderul mondial in cautarea de date pe internet si raspunde zilnic unui numar de peste 100 de milioane de cautari. In anul 2006, compamia a inregistrat venituri totale de peste zece miliarde de dolari si un profit net de aproximativ trei miliarde de dolari. Google are peste 10.600 de angajati in intreaga lume. Compania-gigant a fost numita de curand cel mai valoros brand din lume, devansand companiile General Electric si Microsoft.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
evoMAG face echipă cu Glovo și promite să îți livreze produsele rapid
Setari Cookie-uri