Alcatel-Lucent, unul din principalii furnizori de servicii de telecomunicatii, a incheiat astazi alaturi de compania Nextgen Networks din Australia un contract in valoare de 25 de milioane de euro.

Nextgen Networks detine in Australia a treia retea, ca marime, de fibra optica (8 500 de km), fiind unul din principalii specialisti in telecomunicatii si oferind servicii atat pentru alte companii cat si pentru institutiile de stat. Contractul in valoare de 25 de milioane de euro semnat cu Alcatel-Lucent va permite companiei australiane sa acopere atat noi regiuni cat si sa propuna, si sa ofere noi servicii companiilor australiene la preturi avantajoase.

Alcatel-Lucent va asigura de asemenea, prin intermediul Centrului sau Global de Retea din Sidney, un program de asistenta si suport tehnic 24h/24. Solutiile oferite clientilor sai se vor baza pe tehnologiile SDH si WDM.

“Contractul de parteneriat semnat cu Nexgen Networks, reprezinta un veritabil vot de incredere in favoarea capacitatilor solide de livrare, desfasurare si exploatare a retelei Alcatel-Lucent” a declarat John Meyer, Managerul departamentului de Servicii.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
10 tari in care banii iti pot cumpara al doilea pasaport