Alcatel-Lucent, unul din principalii furnizori de servicii de telecomunicatii, a incheiat astazi alaturi de compania Nextgen Networks din Australia un contract in valoare de 25 de milioane de euro.
Nextgen Networks detine in Australia a treia retea, ca marime, de fibra optica (8 500 de km), fiind unul din principalii specialisti in telecomunicatii si oferind servicii atat pentru alte companii cat si pentru institutiile de stat. Contractul in valoare de 25 de milioane de euro semnat cu Alcatel-Lucent va permite companiei australiane sa acopere atat noi regiuni cat si sa propuna, si sa ofere noi servicii companiilor australiene la preturi avantajoase.

Alcatel-Lucent va asigura de asemenea, prin intermediul Centrului sau Global de Retea din Sidney, un program de asistenta si suport tehnic 24h/24. Solutiile oferite clientilor sai se vor baza pe tehnologiile SDH si WDM.

“Contractul de parteneriat semnat cu Nexgen Networks, reprezinta un veritabil vot de incredere in favoarea capacitatilor solide de livrare, desfasurare si exploatare a retelei Alcatel-Lucent” a declarat John Meyer, Managerul departamentului de Servicii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri