Microsoft a anuntat o serie de update-uri pentru versiunea Office Live Meeting 2007, printre care tehnologie VOIP, acces la linie telefonica, precum si o noua interfata.

Noua interfata va permite schimbul de continut digital, utilizatorii avand posibilitatea de a comunica in cadrul conferintelor prin tehnologia VOIP (voice over Internet Protocol) si prin intermediul conversatiilor telefonice.

Serviciul va aparea pe piata in cel de-al treilea trimestru, simultan cu lansarea Office Communication Server 2007, cu intarziere fata de termenul initial stabilit, anul trecut, pentru al doilea trimestru.

Odata cu aparitia soft-urilor, utilizatorii Live Meeting si Office Communications Server vor putea participa la aceeasi conferinta, a declarat Roger Muff, directorul de marketing al Microsoft.

Clientii pot alege sa utilizeze serviciile din diverse motive. Un manager IT va opta pentru Live Meeting pe motiv ca acesta include si suport IT. Alte companii pot alege Communications Server tocmai pentru a asigura protejarea anumitor documente cu ajutorul firewall-ului inclus. Live Meeting se preteaza deci situatiilor in care companiile doresc sa faca publice anumite informatii.

Live Meeting are o capacitate foarte mare de suport, pana la cateva mii de participanti, in timp ce Communication Server numarul se restrange considerabil, la doar cateva sute, a mai adaugat Roger Muff.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si