Ministrii europeni ai telecomunicatiilor au adoptat astazi, la Luxembourg, directiva de reducere a tarifelor de roaming, relateaza presa internationala.
Acest acord este doar o formalitate, deoarece europarlamentarii au votat deja in plen, pe 23 mai, un text de compromis, care a fost negociat cu Cei 27.

Acordul "politic" la care s-a ajuns nu reprezinta sfarsitul procesului legislativ. Peste trei saptamani, pe 25 iunie, textul va fi adoptat oficial de statele membre, iar pe 29 iunie va fi publicat in Monitorul Oficial al UE.

Utilizatorii ar putea beneficia de noile tarife in toamna, si nu in vara, asa cum promisese Comisia Europeana atunci cand a propus aceasta reglementare.

Romania, ca tara membra a UE, va aplica propunerile adoptate de Parlamentul European, din momentul publicarii lor in Monitorul Oficial al UE.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri