Romsys a afisat un profit cu 41% mai mic anul trecut

Profitul brut al companiei Romsys SA a scazut anul trecut cu circa 41% la 16,2 mil. lei, cifra de afaceri diminuandu-se, la randul ei, cu aproximativ 21%, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

“Profitul inregistrat de Romsys anul trecut a fost mai mic decat in 2005 datorita schimbarii sediului care a presupus investitii in infrastructura, precum si cheltuieli cu pregatirea personalului”, a declarat pentru NewsIn, directorul de marketing al Romsys, Daniela Nechita.

Profitul brut al furnizorului de servicii IT&C a fost in 2005 de 27,3 mil. lei. Valoarea cifrei de afaceri a fost anul trecut de 90,9 mil. lei, in scadere cu circa 21% fata de valoarea de 114,43 mil. lei inregistrata in 2005.

Romsys a fost creata in 1993 ca o companie romaneasca 100 % privata fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii informatice complexe din Romania, folosite in principal in sectoarele financiar-bancar, guvernamental, telecomunicatii si in marile companii de utilitati publice. Romsys este detinuta in proportie de 99% de Marius Cojanu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri