Take-Two Interactive Software, compania care produce popularul joc Grand Theft Auto, a anuntat ca va apela la reduceri de personal pentru a-si micsora costurile cu aproximativ 25 milioane dolari (18,72 milioane euro) pana in 2008.

Compania a raportat in ultimele trei luni o pierdere mult peste asteptari, ajungand la suma de 51,2 milioane dolari (38,35 milioane euro).

Take-Two s-a confruntat in ultima perioada cu rezultate foarte slabe, probleme de contabilitate si controverse legate de unul din jocurile dezvoltate. In ultimii doi ani, compania a fost acuzata de supraevaluarea profitului si includere de continut sexual explicit in unul din jocurile sale, care a fost retras imediat din magazine.

Nemultumiti de situatia curenta, actionarii au renuntat la directorul general al firmei din New York si la majoritatea executivilor.

Compania nu a precizat numarul disponibilizarilor din totalul celor 2100 de angajati, dar a stipulat ca va fi un numar “semnificativ”, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant Edward Nebb.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Amber, studio romanesc de video gaming, afaceri record in 2018