Flamingo International a decis anularea datoriilor in valoare totala de peste 1,92 milioane euro detinute de filiale sale, Flamingo Computers Makedonija si Flamingo Computers DOO Beograd, potrivit unui raport al companiei, publicat pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

"Anularea datoriilor pe care cele doua filiale din Serbia si Macedonia le aveau la Flamingo International sunt niste compensari pe care compania a decis sa le acorde acestor societati, reprezentand de fapt doar niste formalitati. Ramane de vazut in ce mod vom recupera datoriile pe care nu am putut sa le compensam acum", a precizat, citat de NewsIn, vicepresedintele Flamingo International, Dragos Simion.

Compania Flamingo International a compesat datoriile de peste 185.000 de euro ale firmei Flamingo Computers Makedonija, provenite din marfa livrata in perioada aprilie 2005 - noiembrie 2006, precum si datoriile de de peste 1,7 milioane de euro ale societatii Flamingo Computers DOO Beograd provenite din marfa livrata si neplatita in perioada septembrie 2006 - ianuarie 2007.

Potrivit raportului remis BVB, Flamingo International mai are de recuperat datorii toatale de aproape 850.000 euro de la cele doua reprezentante din Serbia si Macedonia, al caror asociat unic este Flamingo Distribution Center, unde Flamingo International este actionar principal.

Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flamingo Computers si Flanco, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.

Flamingo International vrea ca anul acesta sa isi extinda reteaua la 147 de magazine si isi propune sa atinga o suprafata totala de vanzari de 59.000 metri patrati, iar in anul 2008 aceasta va ajunge la 75.000 metri patrati. Investitiile planificate pentru acest an se ridica la 4,5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si