Clientii Vodafone Passport care calatoresc in Europa vor beneficia de o taxa de conectare pentru fiecare apel de 0,99 dolari fara TVA, redusa de la 1,20 dolari fara TVA.

"Cu Vodafone Passport, clientii nostri care calatoresc in Europa beneficiaza acum de costuri si mai mici pentru convorbirile in roaming, prin reducerea taxei de conectare pentru fiecare apel", a spus presedinteleVodafone Romania, Liliana Solomon.

Intr-un an de la lansarea Vodafone Passport in Romania, peste 460.000 de clienti Vodafone au optat pentru acest program. Pentru apelurile in roaming efectuate din retelele Vodafone Australia, Vodafone Japonia si Vodafone Noua Zeelanda, taxa de conectare/apel ramane la valoarea de 2,40 dolari fara TVA.

Citeste si:

Vodafone Passport este o optiune de roaming care poate fi activata gratuit de catre clientii serviciului standard de roaming. Vodafone Passport le permite clientilor aflati in roaming sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel. Avantajul major al optiunii Vodafone Passport este ca pe masura ce durata apelului creste, tariful mediu al convorbirii scade.

Anul acesta, Vodafone Romania a extins numarul de retele Vodafone si retele partenere in care clientii sai pot beneficia de Vodafone Passport la 29, adaugand Bulgaria si Turcia.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7,95 milioane clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.