Wizrom Software, furnizor de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor, a incheiat in primele patru luni ale anului contracte noi WizPro in valoare de peste 700.000 dolari.

Valoarea totala a contractelor incheiate de Wizrom in 2006 a fost de 7,5 milioane dolari, cu 1,5 milioane dolari mai mult decat in 2005. Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere cu aproximativ 30% a valorii contractelor incheiate, fata de 2006.

Wizrom va lansa luna aceasta o noua versiune a sistemului ERP WizPro (Enterprise Resource Planning), ce include functionalitati si module noi, fiind compatibila si cu bazele de date Microsoft SQL Server.

"Wizrom detine o cota de piata de 10% pe segmentul sistemelor ERP, pe care dorim sa o crestem prin lansarea noii versiuni WizPro”, a declarat directorul de vanzari Wizrom, Zemy Apfelbaum.

Potrivit studiilor IDC pentru 2005, valoarea pietei romanesti EAS (Enterprise Application System) era estimata la 45,07 milioane dolari, iar pentru urmatorii cinci ani este previzionata o crestere de aproximativ 24%. Acelasi studiu precizeaza ca in 2005, Wizrom a avut o cota de piata de 10,4%.

"Piata solutiilor informatice de tip ERP din Romania este intr-o perioada de maturizare care se va reflecta in viitorul foarte apropiat printr-o orientare a companiilor catre produse si servicii de calitate, capabile sa se adapteze cat mai bine la specificul fiecarei firme in parte, chiar daca acest lucru inseamna un cost mai ridicat", a adaugat Zemy Apfelbaum.

Compania Wizrom Software este prezenta pe piata romaneasca din 1992. De la sfarsitul anului trecut, compania a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale in Republica Moldova si Bulgaria, Wizrom are peste 2.400 de clienti activi si 20.000 de licente instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Grupul Wizrom preia integral WizSalary