Adobe Systems mizeaza pe cresteri puternice

Adobe Systems a anuntat un castig de aproape 114 milioane de euro pe al doilea trimestru, in linie cu asteptarile analistilor.

Adobe Systems a anuntat un beneficiu de aproape 114 milioane de euro pe al doilea trimestru, in linie cu asteptarile analistilor.

Castigul net trimestrial este in crestere cu 24% , a anuntat Adobe Systems, dupa inchiderea Bursei de la New York. Aceasta crestere a fost posibila datorita modernizarii celor doua programe de software Creative Suite si Acrobat.

Rezultatul net obtinut de Adobe Systems pe primul trimestru a fost de aproximativ 114 milioane, cu 18 eurocenti pe actiune, fata de 92 de milioane de euro, cu 14 eurocenti pe actiune, in aceeasi perioada a anului 2006. Astfel, beneficiul pe fiecare actiune a avut o crestere de pana la douazeci si sapte eurocenti. Cifra de afaceri pe 2007 a inregistrat o crestere de 17% si a ajuns la valoarea de 556 de milioane de euro.

Conducerea Adobe Systems a anuntat ca pe al treilea trimestru se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri situata intre 557 de milioane de euro si 596 de milioane de euro.

Adobe este una dintre cele mai mari companii software din lume, cu venituri anuale de aproximativ 1miliard si jumatate de euro. Pentru companie lucreaza aproximativ 5.500 de persoane din întreaga lume, sediul central fiind în San Jose, California.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
A aflat de la nepotul său despre Pokemon Go și acum joacă pe 64 de telefoane
Setari Cookie-uri