UPC Romania ofera internet wireless, gratuit, pentru locuitorii din Sibiu si pentru vizitatorii care vin sa cunoasca orasul declarat Capitala Culturala Europana in 2007

UPC Romania ofera internet wireless, gratuit, in Sibiu, in Piata Mare si in zona Teatrului National „Radu Stanca”, la Cazarma 90. Compania a instalat deja doua hotspoturi, pentru cautilizatorii sa navigheze liber pe internet, fara nicio restrictie in zonele respective.

Primul pas in lansarea acestui proiect a fost facut in luna mai, cand UPC Romania a oferit internet wireless in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Instalarea hotspoturilor este parte a unui parteneriat intre UPC Romania si Primaria Municipiului Sibiu.

Retelele UPC Romania deservesc, in prezent, peste 1.400.000 clienti din aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 500 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Compania americana ofera servicii video, voce si acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienti la lumea informatiei, a comunicarii si divertismentului. Liberty Global, Inc. are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Narcoffee Roasters intra pe piata din Sibiu pana la finalul anului